Om oss

Linda

Är gift med Magnus. Vi har 6 barn , 2 bonusbarn och 3 barnbarn.
Till vardags arbetar jag på familjerätten inom socialtjänsten. Tidigare arbetade jag som kurator på Danderyds sjukhus. Båda jobben har och är stimulerande, roligà och stundtals tuffa jobb. Så hundarna ger mig kraft, vila och kärlek.
Förutom det stora hundintresset & intresset för människor så tycker jag om att resa, laga mat, läsa, promenera och upptäcka nya platser/städer.
Den första bilden på mig och en Chihuahua togs när jag var runt året gammal.

 

 

 

Antonia

Jag heter Antonia och är mellantjejen i familjen.
Jag hjälper till vid utställningar och sådant.
Till vardags Jobbar jag inom finansvärlden.
I framtiden vill jag kanske bli jurist eller något inom finansvärlden, det får tiden utvisa. Baka och laga mat är hobby och numera även fallskärmshoppning och träning.

Emilia

Jag heter Emilia och är yngst i familjen. Det är också jag som har fått familjen att skaffa rasen Mops.Jag älskar den rasen och speciellt då Goza som är min hund. Hon betyder enormt mycket för mig. Jag har nu börjat gymnasiet och eftersom sång och musik är ett stort intresse föll valet på en utbildning som innehåller mycket sång och musik. Jag tycker om att vara med kompisar och att hålla på med min dator, film är också ett stort intresse samt att sjunga och spela keyboard (som ni redan vet). 

Alexander

Är en av sönerna i familjen och han hjälper till med hundarna när vi andra inte är hemma. Utan hans hjälp skulle det inte gå att ha kennel. Så tack Alexander, du är fantastisk!

Mamma, mormor och svärmor Kristina

Utan denna fantastiska person skulle inte heller kenneln finnas. Hon rycker in när det övriga livet tar över eller passar tiken som ska valpa eller tar med tjejerna (hundarna) på promenad. Mamma har också Gösta som är pappa till en del av våra Havanaiser. Gösta är sedan länge urtagen ur aveln och lever nu ett härligt pensionärsliv.